بهداشت حرفه ای منوجان

بهداشت حرفه ای نودژ

بهداشت حرفه ای منوجان

بهداشت حرفه ای نودژ

شرح وظایف کارشناس بهداشت حرفه ای درشبکه بهداشت

شرح وظایف کارشناس بهداشت حرفه ای  درشبکه بهداشت

شرح وظایف کارشناس بهداشت حرفه ای  :


1 ـ شناخت و آگاهی لازم از وضعیت بهداشت حرفه ای کارگاهها و کارخانجات , معاون , مشاغل کشاورزی و خدمات در منطقه و جمع آوری اطلاعات و آمار مربوطه , برنامه ریزی جهت بازدید از واحد های مذکور در راستای تحقق اهداف بهداشت حرفه ای .


2 ـ همکاری در تنظیم و پیگیری برنام های آجرائی در زمینه مبارزه با بیماریهای ناشی از کار , بیماریهای واگیر , مسمومیت ها و حوادث و سوانح ناشی از کار با همکاری پزشک بهداشت حرفه ای


3 ـ آگاهی از حدود ملی تماس شغلی عوامل بیماریزا بمنظور ارزیابی عوامل زیان آور محیط کار که به نحوی از انحاء به سلامت   جسمی , روانی و اجتماعی شاغلی لطمه وارد می سازد .


4 ـ نمونه برداری , اندازه گیری , تجزیه و تحلیل ارزیابی عوامل زیان آور و مسائل ارگو نومیک >> تطبیق انسان با کار و بالعکس << در محیط کار و ارائه طریق بمنظور پیشگیری و کنترل عوامل زیان آور در محیط کار با توجه به استانداردهای موجود .


5 ـ بررسی و شناخت کارهای سخت و زیان آور در حرف گوناگون و برنامه ریزی در زمینه بهبود شرایط کار و معرفی شاغلین بمنظور انجام معاینات دوره ای


6 ـ آشنائی با اصول مراقبتهای اولیه بهداشتی ( P.H.C ) و فعالیت , نظارت در زمینه ادغام فعالیتهای بهداشت حرفه ای در سیستم شبکه های بهداشتی و درمانی کشور .


7 ـ نظارت و پیگیری در امر توسعه , تاسیس , تجهیز و راه اندازی خانه های بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار و نظارت بر حسن انجام کار بهداشیاران کار و پرسنل مراکز مذکور با توجه به آئینامه ها و دستورالعملهای موجود .


8 ـ آشنائی و آموزش و نظارت کامل در اجرای طرحهای بهداشت حرفه ای ( ادغام , بقا , بهگر , صنوف و ... )


9 ـ تشکیل دوره های آموزشی و باز آموزی برای بهداشتیاران کار , بهورزان , کاردانهای بهداشتی و اعضاء کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار با توجه به دستورالعملها و آئین نامه های موجود .


10 ـ آشنایی باسیستم شبکه و مراکز بهداشتی و درمانی شهری و روستائی و خانه های بهداشت بمنظور استفاده از توان پرسنل شاغل در سیستم شبکه در جهت ارائه خدمات ادغام یافته .


11 ـ همکاری با سایر کارشناسان بهداشتی مراکز بهداشت در زمینه اجرای و ارائه طرحهای بهداشتی و دستورالعملهای ستادی بمنظور ارتقاء سطح ارائه خدمات بهداشتی در منطقه .


12 ـ   همکاری با کارشناسان بهداشت محیط در زمینه نظارت بر تامین آب آشامیدنی سالم و جمع آوری صحیح و بهداشتی رباله و فضولات و فاضلابها و سایر فاکتورهای بهداشت محیطی .


13 ـ هماهنگی و همکاری با کارشناسان آموزش بهداشت بمنظور ارائه برنامه های آموزشی بهداشت عمومی و حرفه ای 14 ـ اجرای طرحهای تحقیقاتی و همکاری با موسسات و مجریان طرحهای تحقیقاتی در زمینه مشائل زیان آور محیط کار .


15 ـ   اعلام نواقص و صدور اخطاریه و رسیدگی به شکایات واصله در رابطه با کلیه واحد های تولیدی ( صنعت , معدن , کشاورزی , خدمات ) با توجه به قوانین و مقررات موجود .


16 ـ آشنایی با مجموعه   قوانین و مقررات کار و تامین اجتماعی , تشکیلات   وزارت بهداشت   , درمان در زمینه های مرتبط با فعالیتهای بهداشت حرفه ای .


17  ـ جمع آوری و ارسال بموقع آمار فعالیتهای بهداشت حرفه ای مطابق با فرمهای مصوب .


18 ـ مطالعه و بررسی آخرین دستاورد های علمی در زمینه های مختلف بهداشت حرفه ای ( عوامل زیان آور و روشهای اندازه گیری , ارزشیابی و کنترل )


19 ـ   ارائه   و اجرای روشهای اجرائی در جهت پایش و کنترل عوامل زیان آور موجود در محیطهای کار منطقه .


20 ـ انجام سایر امور مربوطه طبق دستور مقام ماموفوق .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد