بهداشت حرفه ای منوجان

بهداشت حرفه ای نودژ

بهداشت حرفه ای منوجان

بهداشت حرفه ای نودژ

ابتلابه بیماری درافرادشاغل به حرفه باغبانی کمتراست

      ابتلابه بیماری درافرادشاغل به حرفه باغبانی کمتراست

یک روانشناس بالینی، ابتلای کمتر باغبانان به بیماری را ناشی از احساس شور و شعف و شادی حاصل از کار با گل و گیاه برشمرد و افزود: آمارها نشان داده است گروه باغبانان، ‌تولیدکنندگان گل و گیاه و حتی کسانی که به صورت غیرحرفه‌ای گیاه نگهداری می‌کنند کمتر به بیماری دچار می‌شوند.

 
مهندس علی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ‌در آستانه 25 خرداد روز ملی گل و گیاه با اشاره به این که پرورش گل و گیاه توسط بیماران افسرده پیش از 80 درصد موارد در درمان و بهبود بیماری موثر است، در ادامه از انجام طرحی جدید خبر داد و گفت: در این طرح تلاش می‌شود تا بیماران بستری در بیمارستان در اوقات فراغت و بیکاری در محیط گلخانه‌ای به تولید، پرورش و آبیاری گیاهان بپردازند.



وی زبان نخست هر موجود زنده را زبان تشعشع (امواج) عنوان کرد و افزود: همه موجودات زنده و به ظاهر مرده، امواج و تشعشعات مثبت و منفی دارند امواج منفی ناشی از افکار منفی یاس آلود، بدخواهی و امواج مثبت حاصل افکار خوب و خیرخواهانه است.


این روانشناس بالینی کیفیت تشعشعات را برگرفته از نوع اندیشه انسانی عنوان کرد و افزود: بنابراین چون گیاهان اندیشه ندارند پس امواج و تشعشعات منفی هم ندارند و صرفا تحت تاثیر ترس، اضطراب و خشم حوزه انسانی امواج ساطع شده از گیاهان دستخوش تغییر می‌شود.


مهندس ابراهیمی با بیان اینکه اضطراب گیاهان صرفا از طریق دستگاه‌های خاصی چون پلی گرام و اهم متر قابل سنجش است، گفت: اما در عین حال این امواج در فضای اطراف جاری می‌شود.

وی این فواید را جدای از فواید علمی و مادی گیاهان نظیر تولید اکسیژن، تلطیف هوا و درجه حرارت برشمرد و در پایان یادآور شد: کسانی که در منازل گل و گیاه نگهداری می‌کنند، آرامش نسبی بیشتری دارند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد